Kezdőlap| elfbar pod rendszer| Elf Bar Rendelés Magyarország - ELFBAR előretöltött hüvelykészlet lowit 5500 2% nic kiwi maracuja guava 6DL6ZV438 kivi maracuja guava hüvely+zöld akkumulátor

Elf Bar Rendelés Magyarország - ELFBAR előretöltött hüvelykészlet lowit 5500 2% nic kiwi maracuja guava 6DL6ZV438 kivi maracuja guava hüvely+zöld akkumulátor

  • Típus: 6DL6ZV438
  • 468 db. eladó


Ár nem áll rendelkezésre

Szín

kivi maracuja guava hüvely+zöld akkumulátor


Kivi maracuja-guava:merüljön meg egy trópusi paradicsomban a különleges, a kivi jellegzetes illatával rendelkező, különleges gyümölcsös vape-val. a belélegzés az édes guava és a passiógyümölcs kellemes keverékével csábít, amely a frissen facsart gyümölcslére emlékeztet. a fanyar kivi árnyalatai játékosan átszövik a trópusi szimfóniát, tökéletes egyensúlyt teremtve az édes és a csípős között.

A mi vape-inkat ezeknek az ízeknek a harmonikus keveredése különbözteti meg egymástól, és pezsgő minőséget teremt amely elkerüli a szintetikus "trópusi" keverékekben gyakran előforduló borzasztó édességet. az élmény az érlelő guava, az illatos golgotagyümölcs és a ropogós kivi kinyilatkoztatása, amelyek együttesen működnek.
Kilégzéskor a kiwi elhúzódó héja felfrissíti a szájpadlást. ez a vaping utazás egy szigeti kiruccanás az érzékszervei számára, és minden szívfölözéssel emeli az élményt. merüljön el egy kiegyensúlyozott gyümölcskoktél tökéletességében.

package tartalmazza:
1 * elfbar lowit 5500 előretöltött pod
1 * elfbar lowit akkumulátor 500 mah
1 * usb típusú c kábel
1 * használati útmutató


Copyright © 2024 Elfbarrendelés.