Kezdőlap| eldobható gőzök| Elfbar Rendeles - ELFBAR legjobb ízű eldobható vape bc10000 top akció 6DL6ZV317 görögdinnye jég

Elfbar Rendeles - ELFBAR legjobb ízű eldobható vape bc10000 top akció 6DL6ZV317 görögdinnye jég

  • Típus: 6DL6ZV317
  • 404 db. eladó


Ár nem áll rendelkezésre

Szín

görögdinnye jég


A

dupla mangó
egy népszerű e-cigaretta íz, amely gazdag és édes mangóesszenciájáról ismert. A mangó fő íze, jellemzően intenzív és lédús ízt kínál, amely vonzó a mangórajongóknak. a mangó népszerűsége miatt a "dupla mangó" gyakran ízesített választás a vaperek között. ez egy olyan íz, amely frissítő minőséget áraszt, így kiváló választás forró időben, vagy amikor revitalizáló gőzölésre van szüksége, különösen nyáron.

Barack mangó
A bc10000 harmonikusan ötvözi zamatos mangó és lédús őszibarack kéznél. már az első belélegzéstől fogva az érett mangó intenzív édessége fog üdvözölni, amely azonnal a napsütötte partokra repít. kilégzéskor az őszibarack finom fanyarsága kiegészíti a mangót, létrehozva az ízek szimfóniáját, amely kecsesen áttáncolja az ízlelőbimbókat.
A mangós őszibaraccsal nem csak gőzölgetsz; érzékszervi utazásra indulsz egy trópusi paradicsomba.

blue razz ice:
szakértően ötvözi az áfonya és málna természetes édességét egy zökkenőmentesen integrált jeges elemmel, amely mélyen kielégítő és élénkítő gőzölési élményt kínál. az áfonya és a málna zamatos édességét és gazdagságát ünnepli, miközben revitalizáló hűvösséget biztosít, amely felfrissül. ez az íz harmonizálja az édességet egy ropogós hideggel.

Görögdinnye jég:
tökéletesen örökli a bc5000 görögdinnye jég ízének előnyeit. egy frissítő és élénkítő keverék, amely egyesíti a görögdinnye édes és lédús ízét egy hűvös mentolos csavarral. minden belélegzéssel megtapasztalhatja a frissen szeletelt görögdinnye élénk és zamatos esszenciáját. az íze természetes édességet kölcsönöz, amely azonnal elrepít egy napsütötte nyári napra.

szőlőjég:
ez az íz gyakran ötvözi a szőlő édes és gyümölcsös tulajdonságait a hűtött szőlővel szenzáció. ez egy olyan íz, amely egyensúlyt teremt a th közöttA szőlő természetes édessége és az élénkítő hűvössége, így népszerű választás azok körében, akik szeretik a gyümölcsös ízeket revitalizáló csavarral. A "szőlőjég" a szőlő édességének és a jéghideg elem harmonikus keverékét kínálja, kellemes és fiatalító párologtatást biztosítva. Ha értékeli a szőlő ízét, és olyan gőzölő élményre vágyik, amely a gyümölcsös édességet üdítő hűvösséggel ötvözi, a „szőlőjég” tökéletes választás lehet az Ön számára.

a csomag tartalma:
1 * elfbar bc10000 eldobható vape


Copyright © 2024 Elfbarrendelés.