Kezdőlap| eldobható gőzök| Elf Bar Rendelés Vélemények - ELFBAR legjobb ízű eldobható vape bc10000 jég sorozat 6DL6ZV307 áfonyás jég

Elf Bar Rendelés Vélemények - ELFBAR legjobb ízű eldobható vape bc10000 jég sorozat 6DL6ZV307 áfonyás jég

 • Típus: 6DL6ZV307
 • 448 db. eladó


Ár nem áll rendelkezésre

Szín

áfonyás jég


americano ice:
egy népszerű e-cigaretta íz, amely a kávézókban gyakran előforduló jeges americano kávé élményét reprodukálja. jellemzően a kávé gazdagságát kínálja a jég frissítő érzetével párosítva. ez az egyedi ízkombináció, a jellegzetes kávéjegyekkel és jeges elemekkel, azok számára, akik egy kávé ihlette vapét keresnek, kedvelt választássá teszik. A kávé széles körben elterjedt vonzerejét tekintve az „amerikai jég” általában ízesített választék a kávérajongók és azok körében, akik revitalizáló vaping élményt keresnek. hűsítő minőségének köszönhetően gyakran megfelelő választás a meleg időre, egyszerre nyújt koffeinrúgást és hűsítő érzést.

almajég:
amely jellemzően megismétli a ropogós, fagyos alma harapásának frissítő érzését egy forró napon. ez az íz ötvözi az alma édes esszenciáját egy hűvös és élénkítő csavarral. az édesség és a hűvösség elragadó egyensúlyát kínálja, így ízesített választás lehet azok számára, akik szeretikgyümölcs ihlette és frissítő vape élmények. az alma természetes édességének és az "almajég" jeges elemének kombinációja harmonikus és revitalizáló gőzérzetet biztosít. Ha értékeli az alma ízét, és egy kellemes hűsítő hatást nyújtó párologtatásra vágyik, az „almajég” ideális választás lehet az Ön számára.

kék razz jég: A
szakértően ötvözi az áfonya és a málna természetes édességét a zökkenőmentesen integrált jeges elemmel, mélyen kielégítő és élénkítő gőzölési élményt kínálva. az áfonya és a málna zamatos édességét és gazdagságát ünnepli, miközben revitalizáló hűvösséget biztosít, amely felfrissül. ez az íz harmonizálja az édességet egy ropogós hideggel.

Görögdinnye jég:
tökéletesen örökli a bc5000 görögdinnye jég ízének előnyeit. egy frissítő és élénkítő keverék, amely egyesíti a görögdinnye édes és lédús ízét egy hűvös mentolos csavarral. minden bemenettelhale, megtapasztalhatja a frissen szeletelt görögdinnye élénk és zamatos esszenciáját. az íze természetes édességet kölcsönöz, amely azonnal elrepít egy napsütötte nyári napra.

szőlőjég:
ez az íz gyakran ötvözi a szőlő édes és gyümölcsös tulajdonságait a hűtött szőlővel szenzáció. Ez egy olyan íz, amely egyensúlyt teremt a szőlő természetes édessége és az élénkítő hűvössége között, így népszerű választás azok körében, akik szeretik a gyümölcsös ízeket revitalizáló csavarral. A "szőlőjég" a szőlő édességének és a jéghideg elem harmonikus keverékét kínálja, kellemes és fiatalító párologtatást biztosítva. Ha értékeli a szőlő ízét, és olyan gőzölő élményre vágyik, amelyben a gyümölcsös édesség üdítő hidegséggel ötvöződik, a "szőlőjég" tökéletes választás lehet az Ön számára.

Barack jég:
val minden belélegzésnél megízleli a napon érlelt őszibarack zamatos és zamatos esszenciáját. az íze tükrözi az élményttökéletesen érett őszibarackba harapva, annak veleszületett édességét és egy csipetnyi csábító csípősségét átadva ízlelőbimbóidnak. az őszibarack íze autentikus, megragadva a gyümölcs legtisztább formáját.
Kilégzéskor ropogós, élénkítő mentolos szellő söpör végig a szájpadláson. a jeges érzés frissítő dimenziót ad az általános ízprofilhoz, kellemes kontrasztot teremtve az édes barack jegyekkel. a lédús őszibarack és a hűsítő mentol kombinációja harmonikus keveréket eredményez, amely örömteli és frissítő érzést hagy maga után.

  ananász jég:
  egyesíti a természetes az ananász édessége és lédússága, frissítő csavarral. ez az íz az ananász elragadó ízét kínálja, és izgalmas jeges érzés kíséri. jellemzően harmonikus profilt mutat, melyben a gyümölcsös édesség és a frissítő hűvösség keveredik. kiváló választás egy revitalizáló élményhez, különösen, ha elvitelre van szüksége, vagy meleg időben.

  eperjég:
  az eper természetes édességét és gyümölcsös esszenciáját ötvözi egy frissítő jeges érzettel, így kiváló választás a gyors felhozatalhoz, különösen meleg időben. igazán élénkítő élményt nyújt a vaperek számára.

  eper kiwi jég:
  olyan íz, amely harmonikusan ötvözi az eper édességét és a kivi csípősségét, amelyet egy frissítő jeges csavar hangsúlyoz ki. ez a főzet többrétegű gyümölcsíz-profilt hoz létre, amely egy trópusi oázisba repíti az ízlelőbimbókat.
  Kedves választás, különösen akkor, ha revitalizáló hatásra van szüksége, vagy perzselő napokon. Az „epres kivijég” a bc10000 modellünk egyik leginkább ízesített íze.

  áfonyás jég:
  az érett áfonya íze ebben a termékben elragadó és élénkítő. kilégzéskor a mentás hűvösség frissítő érintését tapasztalod. a jeges tónus fokozza az általános hűvösséget, és fiatalító érzést kelt.

  csomag tartalma:
  1 * elfbar bc10000 eldobható vape  Copyright © 2024 Elfbarrendelés.