Kezdőlap| eldobható gőzök| Elf Bar Rendelés Vélemények - ELFBAR eldobható vape te6000 eper kombók 6DL6ZV397 eper

Elf Bar Rendelés Vélemények - ELFBAR eldobható vape te6000 eper kombók 6DL6ZV397 eper

  • Típus: 6DL6ZV397
  • 132 db. eladó


Ár nem áll rendelkezésre

Szín

eper


bevezetés:

eper:
gyönyörködjön a fagyasztott eper és a sarkvidéki mentol frissítő fúziójában. a belégzés édes, érett epret fogad, lekváros gazdagsággal, epres süteményre emlékeztet. amint az eper íze kecsesen elhalványul, a fagyos mentol hulláma veszi át a hatalmat a kilégzéskor, új életre keltve a szájpadlást. a zamatos eper és a csípős hideg egyensúlya az ízek tökéletes játéka.


eperfagylalt:
ez a kiegyensúlyozott édesség elkerüli a túlzottan édes cukorka aromák buktatóit , míg a jeges kilégzés megakadályozza a vaper fáradtságát a gazdagságtól. ez a szamóca rajongóinak valóra vált álma.
eperfagylalt: ez a finom és édes csemege az édesszájúak számára elengedhetetlen. minden egyes felfújással elmerül e klasszikus desszert elragadó ízében és aromájában. tökéletes kiegészítője a gyümölcsös ízű eldobható vape-gyűjteményének, különösen, ha éppen tartózkodikútközben, és az ízletes fagylalt ízére vágyik. élvezze a nyár édes esszenciáját eperfagylalttal.


epres banán:
vitathatatlanul ez a legédesebb a kínálatban. az eper lédús esszenciát áraszt, amely harmonikusan párosul az érett banán jegyeivel.
ez az íz egy jól kikerekített élvezet, tökéletes egyensúlyt biztosítva az eper édessége és a banán krémessége között. ez az elragadó kombináció harmonikus és kielégítő gőzölési élményt hoz létre.
Az eper lágy és lédús textúrát kölcsönöz, míg a banán selymes és testes érzetet ad a szájban, finomabbá téve ezt az ízt. Ez egy kellemes kombináció, amely egyszerre lédús és sima, édes és gazdag karakterisztikával, ízlelőbimbóinak finom és kényeztető ízélményt kínálva.

  • felfújások: 6000
  • akkumulátor: 550mah (micro usb-n keresztül újratölthető)
  • e-liquid: 14ml


a csomag tartalma:
1 * elfbar te6000 eldobható vapeCopyright © 2024 Elfbarrendelés.