Kezdőlap| eldobható gőzök| Elf Bar Rendelés - ELFBAR funky lands legjobb ízű eldobható vape vi10000 grape sorozat 6DL6ZV451 aloe szőlő

Elf Bar Rendelés - ELFBAR funky lands legjobb ízű eldobható vape vi10000 grape sorozat 6DL6ZV451 aloe szőlő

  • Típus: 6DL6ZV451
  • 422 db. eladó


Ár nem áll rendelkezésre

Szín

aloe szőlő


- előretöltött 18 ml e-folyadékkal

- 600 mah-os újratöltési akkumulátorkapacitás

- 10000 fújás

- mesh coil technológia

készülj fel rá, hogy elragadjon a funky lands vi10000, egy rendkívüli eldobható vape, amelyet az elf bár leleményes elméje kelt életre! Ez a készülék hihetetlen, 10 000 fújással uralja a gőzölést, a sokoldalúság és a praktikum hatalma, amely páratlan gőzölési élményt ígér.

fejlett quad tech mesh tekercs: magában a vi10000 egy fejlett quad tech mesh tekercssel büszkélkedhet, amely egyenletes és robusztus ízeket garantál, így minden felfújás olyan fantasztikus, mint az első.

intelligens kijelző: legyen mindig tájékozott az intelligens kijelzővel precízen mutatja az akkumulátor élettartamát és az e-folyadék százalékos arányát, így kézben tartva az irányítást, és soha nem érheti véletlenül.

szivárgásmentes kialakítás: mondjon búcsút a rendetlen szivárgásoknak! A precízen megtervezett vi10000 gyakorlatilag szivárgásmentes, így nyugalmat és problémamentes gőzölést biztosít.

ergonómikus mesteri tudás: igazi élvezet kézben tartani! ergonómikus kialakítása természetesen kényelmesen érzi magát a kézben, a központilag elhelyezett fúvóka pedig javítja a használhatóságot, így minden egyes vape örömteli élménnyé válik.

rendkívüli e-liquid-kapacitás: élvezze a hatalmas, 21 ml-es sós nic e-folyadék kapacitását, amely a gőzölést biztosítja, biztosítva, hogy látványosak és rendkívül kielégítőek legyenek.

könnyed újratöltés: masszív 650mah-s újratölthető akkumulátorral és kényelmes USB-vel A c típusú port, a vi10000 gondoskodik arról, hogy gőzös kalandjai megszakítás nélkül folyjanak, és mindig készen álljon, amikor éppen van.

Ízletes választék: kezdjen ízkutatásba! a funky lands vi10000 10 lenyűgöző íz izgalmas sorozatával érkezik, amelyek mindegyike egyedülállóan elragadó és felfedezésre vár.

fedezz fel egy rendkívüli ízek és páratlan kényelem világa a funky lands vi10000-el!Copyright © 2024 Elfbarrendelés.